diumenge, 14 de febrer del 2010

RESTAURANT: EL Far

Port de Pescadors
Passeig Marítim, 107
0880 Vilanova i la Geltrú

El lloc:


El menjar:




Els vins i caves:




Petit i acollidor restaurant al port de Vilanova, especialitzat en cuina basca i arrossos, cuina familiar, la de la Conxita, servei atent i proper, et fan sentir realment a gust. El dinar el vàrem començar amb uns plats per compartir: anxoves fregides com a Hondarribia, foie-gras mi-cuit a l'Armagnac fet a casa i Kokotxes de bacallà a la planxa, per seguir amb el segon,  plat estrella i objectiu del dinar, un deliciós "kogote" de lluç, per acabar amb el que crec és un típic postre de carnaval a Vilanova, merenga amb crema de taronja. Tot això acompanyat de vi blanc, negre, cava i rematat amb malvasia de Sitges entre altres licors. Un lloc molt recomenable.

2 comentaris: